Coafuri simple de vara

Vara este cel mai asteptat anotimp. Ea vine cu bucurie, zambete, soare, caldura, dar si cu schimbari. Schimbarile la care suntem supuse vara vizeaza, in general, aspectul exterior. Devenim din ce in ce mai nerabdatoare sa incercam cat mai multe lucruri interesante in materie de frumusete.

Vara simtim nevoia mai mult ca oricand de schimbare, iar parul este de multe ori in centrul atentiei. De la felul in care obisnuiesti sa il aranjezi pana la culoare, dinamica dorintelor tale este intr-o continua schimbare. Pentru un look desavarsit in aceasta vara, m-am gandit la cateva sugestii de coafuri simple pentru tine.

Coada de peste

Coada de peste este o coafura foarte usor de realizat, chiar la tine acasa. Este in tendintele acestui sezon, asa ca nu vei da gres cu ea. Uite cat de rapid o poti realiza! Prinde parul intr-o coada sus, apoi imparte-o in doua suvite egale. Alege o suvita din partea dreapta, din exterior. Trece-o in lateral pana ce o vei aduce in jumatatea din stanga a parului, dupa, alege o suvita din exteriorul partii stangi, pe care sa o intersectezi in forma de X cu prima suvita si sa o inserezi in jumatatea din dreapta. Continua sa impletesti restul parului in aceeasi maniera. Ai grija sa alegi de fiecare data suvite din partea exterioara a parului. Pentru a accesoriza aceasta coafura, poti prinde in coada flori de diferite dimensiuni si culori. Astfel, vei adauga o nota de finete si de feminitate coafurii tale.

Bobul lung

Bobul lung ramane si anul acesta in tendintele verii lui 2019. O tunsoare feminina, practica si usor de aranjat, bobul se potriveste bine cu orice tipologie a fetei. Aceasta coafura are avantajul de a complimenta trasaturile fetei, oferind aceea nota de rafinament de care toate avem nevoie. Iti poti aranja bobul lung in mai multe moduri: cu volum, perfect drept, cu bucle lejere, in functie de preferinte, cat si de ocazie. Pentru a evita efectul de pleostire pe care bobul il poate uneori genera, te sfatuiesc sa iti achizitionezi o pudra pentru volum, pe care o poti aplica zilnic, atunci cand vrei un refresh. Poti incerca Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant 10 g, care ofera un nivel mediu de fixare. Este un produs de styling potrivit pentru orice tip de par.


Bucle lejere

Buclele lejere ofera un ton de eleganta si delicatete oricarei tinute pe care o vei purta in vara aceasta. Feminine, usor de realizat si practice, poti purta bucle lejere la orice tip de eveniment, atat pe timpul zilei, cat si seara. Le poti realiza extrem de rapid si de usor la tine acasa. Trebuie doar sa ai ondulatorul perfect! Eu iti recomand Babyliss Pro ondulator de par profesional 32 mm care iti permite sa realizezi o coafura relaxata si sexy, bucle lejere, perfecte. Este usor de utilizat, iar rezultatele sunt uimitoare.

Incearca si tu una din coafurile propuse in acest articol, iar vara iti va surade!