Coafuri de nunta - 4 modele in voga pentru 2019

2019 este anul în care se anunță clopote de nuntă? Este timpul să alegi cele mai interesante coafuri de mireasă! Pe lângă rochia mult visată, machiajul și hairstyling-ul te pot transforma într-o apariție de senzație, stârnind admirația invitaților. În acest an, mizăm pe naturalețe și pe originalitate, așa că nu va fi dificil să găsești o coafură care să îți completeze personalitatea.

Îți spunem care sunt trendurile în materie de coafuri de nuntă 2019, oferindu-ți sugestii de coafuri ideale pentru miresele cu păr scurt, lung, drept sau cârlionțat.

Coc mireasă

Anul acesta miresele trebuie să uite de cocurile de mireasă rudimentare, prinse rigid. În 2019 nu mai sunt la modă cocurile netede și nici cele răsucite. Se merge, în schimb, pe naturalețe, adoptându-se acele tipuri de cocuri lejere, care îndulcesc trăsăturile feței. Așadar, un coc de mireasă însoțit de șuvițe rebele în părțile laterale este o alternativă pe care o poți lua în calcul. Fie că optezi pentru cocuri de mireasă simple sau accesorizate, nu vei da greș dacă vei ține cont de sfaturile noastre.

Coafuri mireasă bucle

Cosițele buclate nu puteau lipsi nici în acest an din tendințe. Sezoane la rând am văzut mirese îndrăznețe care optează să-și poarte podoaba capilară aranjată într-un stil boem și extrem de chic. Buclele lejere rămân în topul opțiunilor pentru coafuri de nuntă 2019, fiind foarte elegante și conferind purtătoarei un rafinament aparte. Părul desprins și coafat în bucle, cozile cârlionțate care curg pe un umăr sau onduleurile dispuse după bunul tău plac sunt în mare vogă în anul care tocmai a sosit!

Coafuri mireasa par scurt

Părul scurt nu ar trebui să fie un impediment în alegerea unei coafuri de mireasa așa cum ai visat. Un hairstylist talentat va ști să pună în valoare părul scurt, transformându-l într-un accesoriu uimitor. Pentru un plus de spectaculozitate, înfrumusețează-ți coafura cu flori, bentițe, agrafe interesante sau mergi chiar pe accesorii mai excentrice, cum ar fi, de exemplu, voaletele. Chiar dacă ești posesoarea unui păr scurt, nu înseamnă că trebuie să le limitezi doar la anumite tipuri de coafuri. Poți opta chiar și pentru coafuri cu împletituri, care vor da un plus de design hairstyling-ului tău. Doar lasă-ți creativitatea să dicteze!

Coafuri par cret nunta

Spuneam că anul acesta direcția principală în materie de coafuri nunta 2019 este naturalețea. Prin urmare, dacă ai părul creț, nu renunța la cârlionții tăi speciali nici măcar în ziua în care vei fi mireasă. Deși ai crede că nu ai foarte multe opțiuni din cauza faptului că onduleurile tale nu sunt foarte disciplinate, noi te contrazicem. Ba chiar mai mult decât atât, te asigurăm că un hairstylist priceput va ști să dea contur buclelor tale, definindu-le într-o coafură cu totul și cu totul deosebită. O altă propunere interesantă pe care o poți pune în practică sunt coafurile updo, aflate și ele în mare vogă anul acesta.