Ghidul tenului stralucitor cu ajutorul ingredientelor naturale

Un ten curat, luminos si plin de stralucire este visul oricarei doamne sau domnisoare. Este foarte importanta maniera in care ne ingrijim tenul. Hidratandu-l si dandu-i toate vitaminele si mineralele de care are nevoie, tenul tau poate deveni mai stralucitor in scurt timp. Si pentru acest lucru nu ai nevoie de numeroase produse scumpe. Trebuie doar sa apelezi la mama natura! Lasa-te purtata de minunatiile oferite de aceasta, iar tenul tau iti va multumi! Foloseste uleiuri esentiale, fructe si alte ingrediente naturale in lupta impotriva imbatranirii si mentine-ti tenul frumos.
In primul rand, este important ca pe langa ritualul de curatare si demachiere, sa aplici cate o masca sau un tratament. Poti apela la diferite masti hranitoare, preparate acasa, in scurt timp si cu bani foarte putini. Am pregatit astazi o lista de tratamente faciale cu ingrediente naturale, de care tenul tau are nevoie pentru a straluci. Esti pregatita sa le incerci?

Exfoliaza-ti fata cu zat de cafea
Pentru a avea un ten fara imperfectiuni, curat si straluctitor, trebuie sa elimini celulele moarte. Poti face acest lucru foarte usor, apeland la un scrub pe baza de zat de cafea. Amesteca 2 lingurite de zat caldut cu 1 lingurita de ulei de masline. Intinde amestecul obtinut pe fata, prin miscari circulare. Lasa-l sa actioneze 5 minute. Rezultatele o sa fie uimitoare. Zatul de cafea iti va indeparta celulele moarte, iar uleiul de masline iti va hrani tenul, lasandu-l extrem de catifelat la atingere.

Maseaza-ti fata cu miere
Mierea este un super aliment, folosit adesea atat in bucatarie, cat si in industria de infrumusetare. O poti folosi si tu pe post de masca hranitoare, chiar de la tine de acasa. Aplica 2 lingurite de miere pe fata si intinde-o prin miscari circulare. Pe langa rolul hidratant, mierea are si puterea de a regenera celulele fetei, fiind un bun aliat in lupta impotriva imbatranirii.

Hidrateaza-l cu ulei de cocos
Un ten curat si luminat este un ten hidratat. Cocosul este cunoscut ca fiind un ingredient minune pentru piele si par, folosit de asiatici, inca din cele mai vechi timpuri. Pentru a impiedica aparitia ridurilor si pentru a avea un nivel optim de hidratare, poti inlocui crema de seara cu uleiul de cocos. Lasa-l sa actioneze peste noapte, iar dimineata indeparteaza-l cu apa calduta. Incearca si tu acest ritual de ingrijire pentru un ten fermecator!

Rasfata-l cu fructe
Un alt truc pe care il poti pune si tu in practica este folosirea fructelor de sezon. Poti folosi diferite fructe pentru un ten hranitor. Avocado, banane, fructe de padure, piersici, struguri, caise, toate aceste fructe au puteri miraculoase pentru tenul tau. Taie in felii fructele mentionate si aplica-le pe rand pe fata. Este o modalitate simpla si eficienta de a reda stralucire tenului tau.
Dupa cum vezi este foarte simplu sa iti mentii tenul curat si fermecator, apeland doar la ingrediente naturale. Incearca si tu modalitatile naturiste de ingrijire si curatare a tenului si multumirea ti se va citi in ochi!