Alege masca de par naturala potrivita pentru tine

Parul tau prezinta tendinte de ingrasare rapida? Se incurca usor? Este aspru si are varfurile uscate? Este degradat si nu il poti coafa in niciun fel? Te confrunti cu matreata? Este ars de la vopsea, placa sau ondulator? Are aspect de matura si si-a pierdut din elasticitate? Daca da, asta inseamna ca are nevoie de o ingrijire speciala, care sa rezolve toate aceste probleme. Pentru inceput este important sa ii acorzi mai multa atentie. Poti face acest lucru prin aplicarea unui tratament de par.

O masca de par hranitoare, preparata in casa, cu ajutorul ingredientelor naturale iti poate salva parul deteriorat. Tot ce trebuie sa faci este sa descoperi ce masca de par se potriveste problemelor parului tau. Mai jos, am pregatit pentru tine cateva masti de par naturiste, pe care ti le poti prepara foarte rapid in casa. Alege-o pe cea mai potrivita pentru tine!

Masca de par cu ulei de masline si zeama de lamaie

Daca te confrunti cu matreata si ai incercat multe tratamente in zadar, iti recomand sa iti prepari aceasta masca din ulei de masline si zeama de lamaie. Pe langa faptul ca te scapa de matreata, parul tau va deveni mai matasos si mai lucios. Uleiul de masline este un foarte bun hidratant, iar zeama de lamaie va conferi luciul mult dorit parului tau. Aceasta masca de par este si foarte usor de facut: amesteca doua linguri de zeama de lamaie cu doua linguri de ulei de masline si doua linguri de apa. Aplica solutia pe par si lasa sa actioneze 20 de minute. Clateste apoi cu apa calduta.

Masca de par cu ulei de cocos

Uleiul de cocos este extrem de hranitor pentru parul tau. Dupa cum bine stii, uleiul de cocos este folosit de sute de ani de femeile din India pentru ingrijirea parului. O masca de par cu ulei de cocos este potrivita pentru parul uscat, aspru, cu varfuri despicate si deteriorate de placa sau ondulator. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putin ulei de cocos de la varfuri pana la jumatatea parului. Apoi, infasoara-ti parul in prosop si lasa sa actioneze pentru o jumatate de ora. Este important sa iti aplici aceasta masca inainte de spalare.

Masca de par cu ulei de migdale

Pentru cele care se confrunta cu un par uscat, fragil, care se rupe usor si creste extrem de greu, o idee foarte buna este folosirea unei masti de par pe baza de ulei de migdale. Uleiul de migdale este bogat in acizi grasi aspect care iti va accelera cresterea parului, iar acesta va capata un aspect sanatos si lucios. Ai nevoie doar de o lingurita de ulei de migdale. Unge parul la radacina cu uleiul de migdale si lasa-l sa actioneze pentru 15 minute. Aplica aceasta masca inainte de spalare. Rezultatele te vor impresiona!

Masca de par cu miere si ulei de masline

Daca te vopsesti frecvent, iar parul tau este deteriorat si are aspect de matura, am o recomandare pentru tine. Ii poti reda prospetime, elasticitate si luciu parului tau cu ajutorul unei masti de par cu miere si ulei de masline. Este foarte rapida si ofera rezultate uimitoare. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci 5-7 lingurite de miere (in functie de lungimea sau desimea parului) cu 2-3 lingurite de ulei de masline. Aplica aceasta masca pe parul ud si lasa sa actioneze pentru 15 minute; clateste bine.

Concepe-ti propriul ritual de ingrijire al parului. Alege o masca de par naturista, in functie de necesitatile parului tau iar problemele vor disparea!

Articole similare