Ultimele tendinte in materie de vopsea de par

De la sezon la sezon, de la an la an, trendurile in materie de vopsea de par se modifica. Si cum in mod sigur iti doresti sa fii la curent cu tot ce inseamna trenduri 2018, m-am gandit ca acest articol o sa te ajute sa iti alegi cea mai potrivita culoare de vopsea de par pentru tine.

Pentru inceput, trebuie sa stii ca in anul 2018, cele mai apreciate o sa fie nuantele de blond auriu, oranjul, rozul, brunetul si pentru cele mai indraznete dintre noi, nuantele de verde.

Blond auriu

Nuantele de blond auriu par a fi cele mai apreciate in anul 2018. Extrem de placute si potrivite pentru orice tip de par sau fizionomie, blondul auriu este o buna idee pentru oricare dintre noi. Pentru rezultate uimitoare, culori rezistente si stralucitoare, iti recomand sa utilizezi o vopsea de par profesionala. Incearca Wella Professionals Illumina Color vopsea de par permanenta blond luminos natural auriu 9/03. Beneficiile numeroase sunt: culori pure, luminoase, pentru un aspect natural si tineresc; protectie superioara a parului cu pana la 70% mai multa reflexie a luminii; acoperirea cu pana la 100% a firelor albe.

Roz intens

Pentru cele mai indraznete dintre noi care doresc sa fie in pas cu trendurile anului 2018, rozul este o culoare foarte potrivita. Este perfecta de aplicat atat pe par lung, cat si pe parul scurt. Rozul nu te va lasa sa treci neobservata. Pentru rezultate uimitoare si de lunga durata poti incerca o vopsea de par profesionala. Recomandarea mea pentru tine este Wella Professionals Koleston Perfect vopsea de par permanenta mixton roz 0/65. Ofera rezistenta peste medie, stralucire de invidiat, o colorare sigura a firelor albe, cu un rezultat de culoare intens si vibrant.

Clasicul brunet

Brunetul revine in tendintele anului 2018. Este potrivit pentru orice tip de fizionomie, avand capacitatea de a reliefa cele mai frumoase trasaturi ale fetei. Este foarte potrivit atat pentru cele cu parul lung, cat si pentru cele cu parul scurt. Daca iti doresti un brunet perfect, cat mai aproape de naturalete, iti recomand Wella Professionals Koleston Perfect vopsea de par permanenta negru 2/0. Aceasta vopsea de par confera luciu si stralucire pe termen lung parului, ofera rezistenta mult peste medie, iar firele albe vor beneficia de o acoperire perfecta.

Ai grija de parul tau! Fii responsabila! Foloseste mereu o vopsea de par profesionala care sa nu iti agreseze firul de par si sa ofere rezultate de invidiat pe termen lung!