Top 5 instrumente profesionale care te vor ajuta sa faci bani din pasiunea ta pentru frumusete

Esti preocupata sa ai tot timpul un aspect fizic impecabil si stii toate trucurile de infrumusetare pentru a arata mereu “ca scoasa din cutie”? Esti cea la care prietenele apeleaza ori de cate ori au nevoie de o coafura deosebita, de o manichiura impecabila sau de sprancene perfect pensate?


Ei bine, daca ai facut din frumusete o adevarata pasiune, transforma acest hobby intr-un business si amenajeaza-ti un mini salon de beauty chiar la tine acasa! Talentul si dedicarea sunt ingredientele principale de care ai nevoie pentru a reusi, insa de mare ajutor iti vor fi si ustentilele profesionale. Iata ce instrumente iti sunt necesare pentru a face bani frumosi din pasiunea ta pentru frumusete!

  • Pat pentru cosmetica

Un pat pentru cosmetica este un accesoriu indispensabil in cazul in care esti tentata sa iti creezi propriul colt de infrumusetare la tine acasa. Chiar daca il utilizezi doar pentru tine si pentru cei apropiati, sau daca te-ai gandit sa pornesti o adevarata afacere, un pat pentru cosmetica iti va usura cu mult munca. Astfel, acesta este ideal pentru desfasurarea tratamentelor corporale sau faciale, pentru epilat sau pentru pensat si chiar si pentru masajul de relaxare.

Optand pentru un pat de cosmetica profesional te vei bucura de beneficiile acestuia pe termen lung. Te invitam sa descoperi care este cel mai potrivit model de pat pentru cosmetica din oferta noastra!

  • Lampa UV

Iti place sa realizezi unghii perfecte si ai indemanare in aplicarea unghiilor cu gel sau a ojei semipermanente? Atunci ai nevoie de o lampa UV de calitate, care sa te ajute sa aduci la bun sfarsit misiunea de a crea, in scurt timp, o manichiura impecabila. In alegerea unei lampi pentru unghii profesionale trebuie sa acorzi atentie catorva criterii esentiale; alege un model de lampa UV prevazuta cu functie de timing, cu neoane speciale, senzor de prezenta si sistem performant de uscare.

  • Uscator de par

Daca esti pasionata de tot ceea ce inseamna hairstyling, atunci va trebui sa te inarmezi cu ustensile profesionale. O investitie foarte buna o reprezinta achizitionarea unui uscator de par profesional, care te va ajuta sa creezi coafuri cu totul si cu totul deosebite. Ce avantaje ofera un feon de calitate? Ei bine, in primul rand tehnologiile folosite sunt speciale pentru a aranja rapid orice tip de par, fara sa-l degradeze. Mai apoi, trebuie sa stii ca modele de uscatoare de par profesionale au dimensiuni si forme dedicate utilizarii intense, asa cum se intampla in saloane, iar aceste caracteristici va facilita manevrarea acestora in timpul folosirii.

De asemenea, un uscator profesional vine la pachet cu o serie de accesorii, care sa te ajute sa netezesti firele rebele, sa conferi volum unui par moale si sa aduci un plus de luciu parului tern.

  • Placa de par profesionala

Un alt instrument-minune care e de nelipsit din orice salon, fie el chiar si unul amenajat acasa, este placa de par. Desigur, nu orice tip de placa de par intra in categoria produselor profesionale, asa ca acorda atentie alegerii uneia din gama premium. O placa de par profesionala are, de regula, un pret mai ridicat, insa si beneficiile pe care aceasta le ofera sunt pe masura. Procesul de indreptare a parului se va face mult mai rapid si nu va afecta structura firelor ci, din contra, le va reda stralucire. Totodata, folosirea unei placi de par profesionale te va ajuta pe tine si pe potentialele cliente sa aveti un par sanatos, deoarece nu distruge structura firului de par, tocmai pentru ca sunt special concepute sa ofere protectie si stralucire podoabei capilare.

  • Lampa cosmetica

O lampa cosmetica este, probabil, cel mai bun aliat al oricarei cosmeticiene. Aceasta este un accesoriu extrem de util pentru procedee precum pensat, tratamente faciale si chiar pentru epilat deoarece permite examinarea detaliata a zonelor care necesita atentie. Cateva dintre cele mai importante criterii de alegere a unei lampi cosmetice sunt: culoarea luminii, numarul de leduri, lungimea bratului, greutate, dar si de puterea de marire. De asemenea, optional poti opta pentru clema de fixare pe masa si pentru stativ.