Par ondulat: 4 modalitati de a-ti carlionta parul acasa

Este in legea nescrisa a firii femeii de a-si dori par ondulat sau cret atunci cand natura i-a oferit cosite drepte si invers, par drept in locul buclelor perfecte ce nu au nevoie de niciun ajutor pentru a sta asa.

Si pentru ca timpul nostru devine tot mai pretios, suntem tot mai angrenate in tot felul de activitati, salonul de frumusete parand sa fie tot mai departe, iata 4 modalitati prin care poti sa-ti ondulezi parul acasa, fie ca vei folosi moatele, fie ca vei utiliza acele ondulatoare conice profesionale. Chiar daca ai fost inzestrata deja de mama natura cu ele, nu strica sa definesti mai bine buclele naravase, iar pentru asta noi iti aratam cum.

  1. Cea mai simpla si rapida varianta este cu ajutorul unui ondulator conic de par. Asadar, daca vrei bucle ca la salon ai nevoie musai de un astfel de produs. De exemplu, acest model Babyliss Pro Conismooth placa de par & ondulator de par conic 32-16 mm BAB2225TTE nu doar carlionteaza parul drept, defineste buclele, ci si intinde parul atunci cand vrei o schimbare radicala de look. Acesta este unul dintre acele ondulatoare conice profesionale extrem de cautate de cunoscatori.

Un alt gen de ondulatoare pentru par care se vor ocupa de suvitele tale de par ca niste profesionisti este acesta gama Babyliss Pro Miracurl ondulator de par profesional BAB2665E.

In numai 30 de secunde aparatul este gata pentru a fi utilizat si a crea buclele perfecte.

  1. O alta varianta prin care poti da volum parului in lipsa acestor ondulatoare de par o reprezinta moatele. O solutie ce necesita timp, dar care se poate dovedi utila daca o aplici seara inainte de culcare. Cu toate acestea nu este varianta cea mai confortabila, daca alegi sa dormi cu moatele prinse in par, chiar daca ai ales varianta din burete, este foarte posibil sa nu te odihnesti foarte bine. Chiar si asa dimineata parul tau nu va mai avea nevoie decat de un pic de fixativ pentru fixarea carliontilor. Ca atare, daca nu ai de unde sa imprumuti sau nu poti cumpara acele ondulatoare pentru par, atunci ai putea apela si la o astfel de solutie.
  2. Dat fiind ca totul tine de ce anume iti doresti mai exact de la parul tău, precum si de cat efort esti dispusa sa depui pentru a obtine lookul dorit, o a treia varianta, extrem de simpla, dar nu la fel de spectaculoasa este de a-ti impleti parul in mai multe codite. Pentru un efect cat mai evident este nevoie ca parul sa fie impletit imediat dupa ce a fost spalat si usor uscat. De asemenea, are nevoie de aproximativ 6-7 ore pentru a se ondula, mai exact pentru a rezista onduleul.
  3. Daca faci parte dintre femeile care au parul usor ondulat si tot ceea ce-ti doresti este sa defineti mult mai bine buclele, dar nu vrei sa recurgi la niciuna din variantele de mai sus, cel mai simplu este sa-ti usuci parul cu capul in jos cu un difuzor. Inainte de a fi uscat definitiv aplica spuma de par dupa care continua.

Toate aceste idei sunt binevenite pentru o schimbare de look, atat acele ondulatoare de par, cat si celelalte solutii. Ca atare, este bine sa indraznesti sa faci schimbari atunci cand vine vorba de infatisarea ta si mai mult ca sigur te vei simti cu adevarat minunat.

Until next time,

Echipa Procosmetic