Par perfect drept in 5 pasi simpli

Sursa foto: www.pinterest.com

Mereu parul drept a fost o coafura in trend. Practica, estetica, simpla si perfecta pentru orice eveniment, parul drept te va face sa te simti bine in orice tinuta. Aceasta coafura extrem de populara in randul doamnelor si domnisoarelor este foarte usor de realizat acasa. Ai nevoie de cateva produse profesionale de buna calitate, rabdare si putina pricepere. Uite cat de simplu poate fii sa ai un par perfect drept!

Aplicarea unui balsam hidratant

Ritualul de ingrijire al parului drept incepe imediat dupa baie. Te sfatuiesc sa aplici dupa fiecare baie un balsam hidratant. Balsamul iti va lasa parul mai matasos, mai usor de periat si de indreptat. Daca iti pierzi rabdarea usor si nu esti dispusa sa stai cu zecile de minute pentru ca balsamul sa isi faca efectul, iti recomand Indola Hydrate Bifazic balsam pentru hidratare. Acest produs are o formula creata special pentru a hrani parul, oferindu-i luciu si frumusetea naturala. Este si foarte usor de folosit! Nu necesita clatire sau timp de asteptare. Tu trebuie doar sa il aplici pe parul ud. De restul se ocupa el! Indola Hydrate Bifazic balsam pentru hidratare este potrivit pentru orice tip de par, hidrateaza in profunzime, revitalizeaza fibrele capilare, parul devine matasos si placut la atingere si asigura o pieptanare facila, fara a rupe firele de par.

 

Alegerea uscatorului potrivit

Este foarte important modul in care iti usuci parul. Ai nevoie de un uscator de par profesional care sa impiedice electrizarea firului de par, sa asigure temperatura potrivita pentru parul tau fara sa-l degradeze si, nu in cele din urma, sa fie practic si comod la utilizare. Te sfatuiesc sa incerci Babyliss Pro Caruso uscator de par ionic si vei fii uimita de cat de placuta poate sa devina acest procedeu.

 

Descurcarea parului

Pentru ca parul tau sa se indrepte perfect, dupa feonare, alege o perie potrivita care sa te ajute in descurcarea lui, fara sa il rupa sau sa il agreseze. Te sfatuiesc sa folosesti o perie din par natural care sa ofere luciu si stralucire parului tau. Iti recomand Olivia Garden Ceramic+Ion Supreme brush perie profesionala din par natural Combo

 

Folosirea unei placi profesionale de indreptare a parului

Si uite ca am ajuns si la unul dintre cei mai importanti pasi in obtinerea unui look perfect. Este indicat sa alegi o placa profesionala de indreptare a parului, care sa nu iti degradeze sau sa iti agreseze firul de par. Iti recomand Babyliss Pro Sleek Expert placa de par profesionala, perfecta pentru orice tip de par. Pentru o indreptare eficienta, imparte parul in mai multe bucati. Apoi, indreapta-le pe rand cu rabdare.

Babyliss Pro Placa profesionala de par Sleek Expert EP Technology 5.0 24mm

Sfat! Pentru un par sanatos si frumos, foloseste protectie termica. Incearca Wella Eimi Thermal Image spray cu protectie termica si parul ta iti va multumi!

Wella Professionals Spray pentru protectie termica Eimi Thermal Image 150ml

 

Aplicarea unui produs pentru luciu

Foloseste dupa indreptare un produs pentru luciu. Alege un produs profesional care sa confere parului stralucire, o fixare rezistenta cu aspect natural, chiar si in conditii de umiditate. Iti recomand sa incerci Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler fixativ luciu de par care ofera fixare ferma, mentine coafura intacta timp indelungat si nu incarca parul.

Schwarzkopf Professional Fixativ pentru luciu Osis+ Sparkler 300ml

Dupa cum vezi, este foarte usor sa ai un look uimitor. Parcurge cu rabdare cei cinci pasi si rezultatele vor fii WOW.