CAT DE IMPORTANT ESTE SA NE HIDRATAM PARUL IN SEZONUL RECE?

Sursa foto: www.pinterest.com

In sezonul rece, parul este supus unor incercari diferite. Schimbarile bruste de temperatura de la rece la cald si invers, vantul puternic devin principalii inamici ai parului tau in lunile de toamna-iarna. Toti acesti factori joaca rol decisiv in uscarea si degradarea firului de par, ducand in timp la despicarea si ruperea lui. Cum toate ne dorim un par sanatos si lucios, in sezonul rece trebuie sa acordam o atentie speciala felului in care ne ingrijim podoaba capilara, mai cu seama la felul cum il hidratam. Pe langa adoptarea unui regim echilibrat de nutritie si consumul celor 2 l de lichide zilnic, foloseste produse care mentin un nivel optim de hidratare al parului. Uite ce sugestii am pentru tine…

Foloseste un sampon hidratant

Samponul pe care il utilizezi este foarte important pentru parul tau. Pe perioada rece a anului, iti recomand sa folosesti un sampon profesional cu efect de hidratare a parului. Astfel, o sa impiedici uscarea firului de par, agresat de diversi factori climatici. Poti incerca Indola Hydrate sampon pentru hidratare. Are multiple beneficii pentru parul tau. Are o formula creata special pentru a hrani parul, oferindu-i luciu si frumusetea naturala. Este potrivit pentru orice tip de par. Curata delicat firul de par, hidratandu-l in profunzime. Reface echilibrul natural al parului si confera un look sanatos si armonios.

Aplica balsam la fiecare spalare

Pentru a avea un par sanatos este esentiala aplicarea balsamului, dupa fiecare samponare. Alege un balsam profesional, care sa confere vitalitate firului de par, sa te ajute in periere si sa lase parul matasos la atingere. Noi iti propunem astazi Indola Hydrate Bifazic balsam pentru hidratare. Este un balsam de par extrem de practic si eficient. Nu necesita clatire sau timp de asteptare, ceea ce nu poate decat sa te bucure! Trebuie doar sa il pulverizezi pe varfuri. Acest produs are o formula creata special pentru a hrani parul, oferindu-i luciu si frumusetea naturala. Este potrivit pentru orice tip de par, hidrateaza in profunzime, revitalizeaza fibrele capilare. Dupa cum iti spuneam, acest balsam asigura si o pieptanare facila, fara a rupe firele de par.

Aplica masca de hidratare

Pentru a avea un par sanatos, hidratat si stralucitor este important ca pe langa balsam sa aplici si o masca. Da vitalitate parului! Alege o masca de par hidratanta, dintr-o gama profesionala si include-o in rutina de ingrijire a parului tau. Am si o recomandare pentru tine: Londa Professional Deep Moisture masca hidratanta. Daca esti in cautare de o masca care sa hidrateze imediat parul uscat, Londa Professional Deep Moisture masca hidratanta este exact ceea ce ai nevoie! Dupa utilizare parul devine imediat mai moale, mai usor de pieptanat si mai stralucitor. Contine extract de miere si mango, ingrediente cunoscute pentru proprietatile lor miraculoase. Este foarte usor de utilizat. Aplica masca pe parul ud prin miscari circulare. Lasa 5 minute sa actioneze si apoi clateste bine.

Alege tratamentul de hidratare potrivit pentru parul tau. Ai grija de el in perioada rece a anului, hidrateaza-l in profunzime si iti va multumi!