Ritual pentru un ten fericit

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Cu toate stim ca fata este cea mai sensibila parte a corpului nostru. Ea trebuie sa beneficieze de o atentie aparte si sa se bucure de un ritual special de ingrijire. Inca din adolescenta acumulam informatii despre tenul nostru pentru ca mai tarziu sa le punem in practica.

Este foarte important sa descoperim ce tip de ten avem pentru a sti cum sa il tratam corect. Indiferent de tipul de ten, trebuie sa stii ca sunt cativa pasi simpli pe care trebuie sa ii introduci in rutina ta de ingrijire a fetei. Printre acestia putem enumera curatarea si hidratarea. In mod sigur te-ai intrebat cum este cel mai bine sa ne ingrijim fata. Uite ce sugestii am eu pentru un ten fericit…

Demachiaza-l

Demachierea este un procedeu foarte important peste care nu ar trebui sa treci niciodata. Nu te culca fara sa te demachiezi! In timp, din cauza nerespectarii acestui obicei pielea ta isi va pierde din elasticitate si fermitate, aspect ce duce la aparitia prematura a ridurilor. De altfel, este foarte important sa iti lasi tenul sa respire noaptea. Pentru o demachiere eficienta si rapida iti recomand Solanie Special Line lotiune demachianta micelara. Este o solutie de curatat delicata si deosebit de eficienta pentru indepartarea impuritatilor si a machiajului fara frecare si fara clatire cu apa. Micelele atrag ca un magnet impuritatile si le elimina, impiedicand astfel raspandirea lor din nou pe piele.

Hidrateaza-l ziua

Hidratarea in mod sigur este aspectul cel mai important pe care trebuie sa il introduci in rituaul tau de ingrijire. Calitatea pielii tale depinde intr-o proportie foarte ridicata de nivelul de hidratare pe care il oferi tenului tau. Nu uita! O piele constant hidratata va imbatrani mult mai tarziu decat una uscata. Poti incerca Solanie Aloe Ginkgo crema de zi hidratanta cu lipozomi. Hidrateaza intens si netezeste tenul. Continutul de vitamina A si E asigura vitaminizarea de durata a tenului, extractele de aloe si ginkgo, uleiul de jojoba si complexul NMF au efect de hidratare si netezire. Se recomanda pentru ingrijirea zilnica a pielii.

Hidrateaza-l noaptea

Este foarte important sa folosesti creme special concepute pentru zi si noapte. Efectele lor cat si nivelul de hidratare pe care il ofera sunt diferite. Utilizarea unei creme de zi pe durata noptii sau invers este o greseala pe care multe dintre noi o facem si care duce in timp la agresarea tenului. Pentru o hidratare optima pe timpul noptii, iti recomand sa folosesti Solanie Aloe Ginkgo crema de noapte energizanta cu coenzima Q10. Creste rezistenta tenului si incetineste imbatranirea. De asemenea, asigura innoirea si regenerarea nocturna a tesuturilor iar germenii de grau accelereaza sinteza de colagen a tenului, pentru elasticitatea optima a pielii.

Exfoliaza-l

Dupa cum iti spuneam mai devreme, pe langa hidratare este foarte important sa ne mentinem tenul curat. Pe langa clasica demachiere si clatire a fetei cu apa, un rol important ii revine exfolierii. Eliminarea celulelor moarte este foarte benefica pentru tenul tau. Poti incerca Solanie Grape-Hyluron Line crema exfolianta cu struguri, care asigura protectie celulelor impotriva deteriorarii prin oxidare. Este o crema exfolianta pe baza de samburi de strugure care are efect antioxidant excelent si impiedica formarea radicalilor liberi.

Aplica-i o masca

Din cand in cand rasfata-ti tenul cu o masca hranitoare care sa ii creasca nivelul de fermitate si elasticitate. Pe langa mastile pe care le poti prepara in casa, iti recomand sa folosesti o masca profesionala, care ofera o ingrijire mult mai complexa. O buna idee pentru tine este Solanie Aloe Ginkgo lipomasca vitalizanta. Are efect nutritiv, vitalizant si regenerator. Contine extracte de aloe si ginkgo, pantenol, vitamina A (ajuta la generarea colagenului), vitamina E (lupta impotriva radicalilor liberi si intarzie aparitia petelor pigmentare).

Ingrijeste-ti tenul responsabil, iar el va straluci!