MOS NICOLAE BATE LA USA

Sursa foto: www.pinterest.com

Decembrie, luna cadourilor pentru cei dragi… luna in care ne dorim sa fim mai buni si sa ii surprindem pe cei de langa noi cu mici atentii si surprize. In mod sigur ca si tu te confrunti cu problema cadourilor… „Oare ce sa cumpar anul aceasta de sarbatori?” Si incepi cu oganizarea din timp, liste peste liste, idei fara niciun rezultat concret. Asa ca m-am gandit sa iti prezint cateva din produsele mele preferate pe care vreau sa ii le cer lui Mos Nicolae. Poate te ajuta si pe tine!

Paleta de ruj

Oricand o paleta noua de ruj este binevenita pentru orice doamna sau domnisoara dornica de un look perfect de sarbatori. Pentru un efect de lunga durata, culori pigmentate si texturi in tendinte, iti recomand sa optezi pentru o paleta profesionala de ruj. Poti incerca Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 05. Paleta contine 5 nuante diferite: Gloss oriental beige 051, Oriental beige 2 052, Oriental beige 3 053, Oriental beige 4 054, Oriental beige 5 055. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala. Rujurile au o textura mata si translucida sau lucioasa si usor sclipitoare, imbogatita cu vitamina E pentru hidratare si protejare de lunga durata.

Glitter

Glitter-ul da acel aspect WOW machiajului tau si te va face sa stralucesti, indiferent de moment. Este un cadou foarte bun pentru Mos Nicolae, deoarece noi toate in perioada aceasta avem nevoie de un machiaj deosebit pentru petrecerile de sarbatori. Poti incerca Make-Up Atelier Paris glitter Metal grey 26. Este potrivit pentru crearea unui machiaj deosebit de seara, intrucat adauga stralucire si eleganta oricarui machiaj.

 

Fard de ochi

O paleta de farduri de ochi este o alta idee inspirata de cadou pentru sarbatori. Bucuria este si mai mare atunci cand gasesti pe paleta de farduri toate nuantele tale favorite. Iti sugerez sa incerci Make-Up Atelier Paris paleta farduri de ochi 5 culori T20. Paleta contine 5 nuante diferite: Ivory T201, Brown pearl T202, Grey brown T203, Taupe T204, Grey violet T205. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala. Pentru stabilitate, se aplica peste o baza pentru fardul de ochi. Culorile sunt foarte pigmentate; compatibilitatea dintre nuante face ca machiajul rezultat sa fie unul placut si armonios din punct de vedere cromatic. Sunt rezistente la apa, iar machiajul poate rezista pana la 24 de ore. Datorita continutului de silicon din compozitia lor, aceasta paleta de farduri confera machiajului o senzatie matasoasa si faciliteaza procesul de aplicare.

Perie de par

Si parul are nevoie de toata atentia noastra tot timpul anului, mai cu seama de sarbatori. O perie de par profesionala te poate ajuta sa iti realizezi de acasa orice look iti doresti, extrem de rapid. Poti sa incerci Olivia Garden Ceramic+Ion Heat Pro husa cu patru perii de par profesionale rotunzi. Imbunatatesc hidratarea epidermei, corpul periei se incalzeste de doua ori mai rapid si retine caldura un timp mai indelungat. Ofera reflexie termica avansata, pentru o incalzire delicata. Si marele avantaj: coafura ta se va menti pe o durata mare de timp. De asemenea, elimina incretirea parului, iar parul devine mai sanatos si mai stralucitor.

 

Pudra pentru volum

Pentru a obtine o coafura de revista, avem nevoie de cateva produse de styling care ne vor usura munca. Unul dintre acestea este pudra de volum care de fiecare data cand o aplici face minuni. Comanda si tu pentru persoana draga Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It pudra volum matifiant.

Ofera fixare indelungata si texturare cu efect mat delicat, control si separare, volum incredibil cu senzatie de naturalete. Este ideala atat pentru femei, cat si pentru barbati. O gasesti pe www.procosmetic.ro, sectiunea coafura-frizerie-ingrijirea parului-produse styling-pudra pentru volum.

Iti doresc un decembrie minunat si spor la cumparaturi!