4 palete de ruj care pot salva orice look

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Atat in realizarea machiajului de zi cu zi, cat si a unui machiaj mai special, pentru evenimente, acordam o atentie deosebita rujului. Alegerea rujului pe care il vom purta este esentiala in obtinerea lookului mult dorit.


De cele mai mule ori, avem tendinta de a ne cauta o culoare de ruj care sa se asorteze vestimentatiei. Insa, exista si anumite culori de ruj pe care le poti integra, cu success, in orice look. Culori precum nude, bej, rosu, mov sunt doar cateva din exemplele de rujuri pe care, cu siguranta, orice doamna sau domnisoara le are in trusa de machiaj.

Ceea ce este foarte important atunci cand alegem un ruj este calitatea acestuia. Pentru ca rujul sa reziste cat mai mult pe buze, este indicat sa ne alegem un produs profesional. Rujurile profesionale ofera o rezistenta mult mai indelungata decat cele obisnuite, asa ca nu vei mai fii nevoita sa iti retusezi buzele din fiecare in fiecare ora.

Am sa iti prezint cateva palete de rujuri profesionale pe care este indicat sa le ai in trusa de farduri. Palatele de ruj de la Make-up Atelier Paris sunt unele dintre cele mai utilizate de catre make-up artisti, gratie caracteristicilor sale. De o calitate extraordinara, paletele de ruj profesional de la Make-up Atelier Paris sunt concepute pentru profesionisti astfel incat acestia sa poata oferi un contur cat mai precis buzelor. Contin pigmenti speciali care confera machiajului o rezistenta indelungata.Si pentru ca vorbeam despre felul in care nuanta rujului iti poate salva lookul, m-am gandit sa iti recomand cateva palete de ruj, pe care este important sa le ai…

Paleta de rosu

Rosul este o culoare seducatoare care poate sa fie integrat in orice tip de machiaj si indiferent de eveniment. Este o culoare indrazneata care ne scoate buzele in evidenta si ne contureaza un look de invidiat. Recomandat atat pentru brunete cat si pentru blonde, rujul rosu va face mereu furori, atragand atentia. Iti recomand sa folosesti Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 09. Rujurile din interiorul paletei sunt foarte cremoase si sunt imbogatite cu uleiuri naturale. Au o textura mata si translucida sau lucioasa si usor sclipitoare, imbogatita cu vitamina E pentru hidratare si protejare de lunga durata. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala

Paleta de roz

Rozul este o culoare placuta care se poate armoniza bine cu orice look. Poti utiliza nuantele de roz atat pentru evenimente de zi, cat si pentru evenimente de seara. Pentru un efect indelungat, iti recomand sa incerci Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 17. Aplicarea acestora se face cu o pensula speciala.

Paleta de bejuri

Culorile pamantii, nuantele de bej au fost si sunt la mare cautare. Acestea dau machiajului un aspect natural si elegant. Sunt perfecte atunci cand purtam un machiaj al ochilor mai accentuat. Rujurile bej pot concura, cu siguranta, pentru un loc fruntas in ceea ce priveste frecventa utilizarii lor. Poti incerca Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 05. Contine pigmenti speciali care confera machiajului o rezistenta indelungata.

Paleta de mov

Movul este o culoare des utilizata de make-up artisti in conturarea unui look cochet si fermecator. O culoare inchisa care poate da stralucire oricarui look, movul se bucura de mare popularitate in randul doamnelor si domnisoarelor. Incerca si tu Make-Up Atelier Paris paleta ruj 5 culori 23.

Da culoare machiajului tau. Pentru un look uimitor, foloseste cu incredere una dintre paletele Make-up Atelier Paris si sigur nu vei trece neobservata!