Procosmetic e gata de Black Friday!

Sursa foto: www.procosmetic.ro

 

Asteptarea a luat sfarsit! Si anul acesta, Procosmetic este gata sa te surprinda cu cele mai bune oferte de Black Friday. Am pregatit ce-i mai bun pentru tine: MEGA reduceri de pana la 70% la brandurile si produsele tale favorite. Surprizele se tin lant! Produsele de la Andis, Babyliss Pro, Londa, Wella, Thuya, Indola si multe altele pot fi achizitionate la cele mai bune preturi de Black Friday. Oferte peste oferte in luna noiembrie… urmareste-ne pe site!


Ce este Black Friday?

Poate ca te-ai intrebat ce este Black Friday si cum de in asa putini ani a devenit atat de popular si la noi? Black Friday ( Vinerea Neagra) este o sarbatoare de origine americana, care cu timpul a fost preluata si de catre europeni. Foarte rapid si romanii au inceput sa indrageasca aceasta sarbatoare si sa se pregateasca din timp pentru ea.

Black Friday este ziua care deschide sezonul de cumparaturi de Craciun si se celebreaza in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie. Black Friday este cea mai aglomerata zi de cumparaturi din Statele Unite. Recordul a fost stabilit in anul 2009. In acel an, numarul cumparatorilor a fost de 134 de milioane de persoane, care au cheltuit in total 10,69 de miliarde de dolari. Surprinzator, nu?

Black Friday in Romania

Dupa cum iti spuneam, aceasta sarbatoare a fost rapid asimilata si de catre marile lanturi de magazine din Romania. In fiecare an, de Black Friday, magazinele se intrec in preturi si oferte avantajoase cu scopul de a satisface cat mai multi clienti. Este perioada cea mai propice din an pentru cumparaturi asa ca pregateste-te!

Procosmetic de Black Friday

Si Procosmetic te va surprinde luna aceasta cu cele mai bune preturi. Oferte peste oferte, reduceri de pana la 70% la brandurile tale preferate sunt doar cateva dintre surprizele pe care le pregatim pentru tine. Black Friday este ziua ideala in care iti poti cumpara tot ce ai nevoie in materie de coafura-frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura si machiaj, la cele mai avantajoase preturi.

Ti-am pregatit cele mai bune oferte pentru produsele tale favorite. Anul acesta, avem super reduceri de Black Friday la vopseaua de par de la Indola, vopseaua de par de la Wella si la numeroase alte produse de styling (fixative, spume de par). Preturi foarte bune se anunta si la gama de la Londa de styling si ingrijire a parului (sampoane, balsam de par, tratamente), dar si la vopselurile de par; placi si ondulatoare de par profesionale de la Babyliss Pro. Iti garantam cele mai bune preturi si la masinile de tuns de la Andis si la oja semipermanenta de la Thuya.

Sper ca ti-am starnit curiozitatea! Pentru si mai multe oferte, reduceri si preturi avantajoase, urmareste-ne de Black Friday pe www.procosmetic.ro! Te asteptam cu drag! Spor la cumparat!