Tratamentul WOW pentru cresterea parului

Sursa foto: www.pinterest.com

Parul este podoaba cea mai de pret a unei femei. Cu putina grija si atentie si tu poti avea un par lung, sanatos si stralucitor. Nu este suficient sa il perii zilnic sau sa folosesti samponul potrivit. Pentru a creste si a avea un aspect sanatos trebuie sa iti hidratezi constant parul prin aplicarea unor produse de ingrijire adecvate tipului tau de par: balsam, masca, fiole si tratamente. Insa, cel mai important este sa utilizezi un tratament bun, conceput special pentru accelerarea cresterii parului, stoparea caderii si prevenirea ruperii lui.

Indola Specialists Hairgrowth ser pentru cresterea parului – tratamentul revolutionar

Daca iti doresti un par lung, frumos si lucios, iti recomand sa incerci Indola Specialists Hairgrowth ser pentru cresterea parului. Este un tratament inovativ, conceput special pentru cresterea mai rapida si mai sanatoasa a parului. Acest produs minune are o serie de proprietati benefice parului tau: contribuie eficient impotriva caderii parului, asigura o crestere sanatoasa a parului, revitalizeaza fibrele capilare, intareste structura firelor de par si intinereste textura. Este solutia perfecta pentru cresterea sanatoasa a parului tau. Trebuie sa stii ca Indola Specialists Hairgrowth ser pentru cresterea parului stimuleaza regenerarea celulelor si activeaza circulatia sangelui la nivelul scalpului. Dupa cum ti-am spus, are efecte pozitive si in cazul caderii parului din cauze androgenetice. Reduce pierderea parului dupa 6 saptamani si sporeste densitatea acestuia dupa 24 de saptamani. Uimitor… nu? Acest tratament poate sa fie utilizat atat de catre femei, cat si de catre barbati, cu rezultate spectaculoase. Are si rolul de a hidrata scalpul, de a stimula regenerarea celulelor la nivelul scalpului, sporeste densitatea parului si, nu in ultimul rand, creste proportia radacinilor.

Cum se aplica?

Este foarte usor! Aplica zilnic, pe durata a 6 saptamani, serul de crestere la radacina firului de par. Prin miscari circulare, maseaza zona pana ce tratamentul este absorbit bine de radacina parului. Apoi, perie parul. Pentru rezultate uimitoare, iti recomand sa repeti acest tratament dupa 3 luni si vei fi surprinsa de efecte!

Indola Specialists sampon pentru cresterea parului

Pentru rezultate WOW, rapide, este foarte important sa folosesti in paralel cu acest ser de crestere a parului si Indola Specialists sampon pentru cresterea parului. Acest sampon are proprietati uimitoare: reduce caderea parului, sporeste densitatea parului marind circulatia sanguina la nivelul scalpului si stimuland regenerarea celulelor.

Un par lung si sanatos are nevoie de Indola Specialists sampon pentru cresterea parului datorita beneficiilor sale: asigura o crestere sanatoasa a parului, curata delicat scalpul si firele de par, contribuie eficient impotriva caderii parului, revitalizeaza fibrele capilare, intinereste textura si intareste structura firelor de par.

Parul lung, des si frumos cu Indola Specialists Hairgrowth ser pentru cresterea parului si Indola Specialists sampon pentru cresterea parului se ingrijeste. Acorda-i parului tau atentia si grija cuvenita. Foloseste un tratament bun care sa iti stimuleze cresterea parului in mod sanatos si rezultatele nu vor intarzia sa apara!