Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic

Ionela Tirlea, Brand Ambasador Procosmetic

 

Suntem bucurosi, dar mai ales mandri sa o avem alaturi de noi pe Ionela Tirlea, sportiv de performanta, in calitate de Ambasador Procosmetic.

https://www.procosmetic.ro/

Ionela Tirlea a practicat atletismul de performanta, este dubla campioana europeana la 400 m garduri, campioana mondiala la sprint, vicecampioana olimpica la 400 m garduri la Jocurile Olimpice de la Atena in 2004.

Pentru ca am vrut sa aflam mai multe despre ea si care este legatura intre sport si produsele cosmetice, cum a aflat de Procosmetic, dar si ce a indemnat-o sa fie Ambasador Procosmetic am invitat-o la o discutie ca intre prieteni. Iata ce am aflat:

Legatura dintre sport si produsele cosmetice

Ionela ne dezvaluia ca: “Practicarea sportului de performanta nu a fost un impediment pentru mentinerea unui look ingrijit. Dintotdeauna am fost interesata sa am grija de imaginea mea. “

Cum ai aflat de Procosmetic?

“Cautand produse profesionala de inalta calitate, i-am descoperit pe cei de la Procosmetic care in scurt timp mi-au devenit si buni prieteni.

Procosmetic mi-a castigat increderea si simpatia inca de la primele comenzi. Am apreciat si apreciez promptitudinea serviciilor oferite.”

Ce te-a facut sa ii reprezinti?

“Cele 6000 de produse din cele mai cunoscute branduri de beauty, livrarea rapida, cei 21 de ani de experienta si consultanta oferita in alegerea produselor m-au facut sa accept cu drag sa ii reprezint.

De asemenea sportul m-a invatat sa fiu organizata, disciplinata si tot el m-a facut sa inteleg cat de important este sa fii serios in ceea ce faci.

Aceste calitati le-am regasit si la cei de la Procosmetic asa ca ma bucur sa fiu Ambasadorul vostru.

Eu sunt Procosmetic! Fii si tu!”