Cum sa arati mai tanara cu o vizita simpla la coafor

Sursa foto: pexels.com

 

Coafura iti poate schimba total infatisarea, de aceea este bine sa stii ca o simpla vizita la coafor si cateva sfaturi de la noi iti pot intineri look-ul. O multime de secrete ce tin de forma si volumul podoabei tale capilare te pot face mult mai tanara, trebuie doar sa ai curajul sa te lasi pe mana unui hair-stylist cu experienta si idei. Ai vrea sa obtii un look mai fresh, insa nu ai idee despre cum sa dai peste coafura perfecta? Iata cateva sfaturi care ar putea sa te ajute:

Tine cont de forma fetei tale

Daca ai o forma rotunda a fetei, alege o coafura care sa ofere dinamism in zona fruntii si a tamplelor. Evita pe cat posibil o tunsoare care se opreste brusc la nivelul liniei barbiei. Aceasta greseala iti va rotunji si mai tare liniile fetei. Daca ai o forma patrata a fetei, evita sa alegi o tunsoare dreapta. Incearca mai degraba sa mergi mai mult pe linii rotunde ale coafurii, sau pe ideea de bucle. Retine totodata ca ti se va potrivi de minune o coafura asimetrica, de aceea este indicata sa incerci aceasta varianta, daca ai un par mai lung.

Incearca o coafura indrazneata

Tineretea se exprima, inainte de toate, prin curaj si libertatea de a incerca lucruri noi. De aceea, o coafura indrazneata, precum cea tip bob, iti va oferi instant un aer tineresc. Aceasta va contrasta intr-un mod placut cu liniile fetei tale, iar look-ul tau general va fi indiscutabil mult mai fresh. Poti merge pe varianta clasica a tunsorii bob, pana la umeri, sau poti incerca o lungime putin mai lunga a firului de par, pe acelasi tip de coafura. Orice varianta ai alege, acestea iti vor improspata imediat imaginea. Orice schimbare ai alege, trebuie sa alegi ce este mai bun pentru parul tau. Opteaza intotdeauna pentru produse profesionale de calitate, exact cum sunt toate produsele pentru ingrijirea parului de pe site-ul nostru. Este important sa oferi parului atentia cuvenita, pentru ca un par atent ingrjit trezeste admiratie si respect.

Nuante deschise de vopsea

Cea mai simpla varianta prin care iti poti intineri instant look-ul, este sa iti vopsesti parul in nuante deschise. Este un truc pe care toate femeile dornice de o schimbare il folosesc fara prea multe ezitari. Cauta o nuanta pe care o simti apropiata de felul tau de a fi si apeleaza cu incredere la serviciile unui hair-stylist. Trebuie sa retii faptul ca o deschidere cu mai mult de 3 tonuri a nuantei pe care o vei folosi, va genera un efect usor fortat. Iti recomandam sa nu faci un exces de zel, pentru ca un rezultat cromatic artificial este exact opusul look-ului pe care il cauti, acela natural si tineresc.

Coafura te poate intineri peste noapte, insa aceasta schimbare de look trebuie aleasa cu atentie. Conteaza foarte mult sa tii cont de forma fetei tale, precum si de nuanta cromatica pe care o alegi. Naturaletea si tineretea reprezinta aproape una si aceeasi idee, de aceea este bine sa obtii un aer cat mai proaspat si deloc fortat. Daca ai hotarat ca vrei o schimbare in viata ta, afla ca alegerea unei coafuri indraznete, precum cea tip bob, iti poate intineri infatisarea imediat. Orice ai face, trebuie sa mergi pe varianta unei coafuri cu care sa te simti bine, pentru ca atitudinea pe care o ai se va imbina de minune cu look-ul tineresc al noii tale coafuri.